Betoni-injektointi koko Suomessa

Betonirakenteiden korjaukset ja betoni-injektoinnit – edelläkäyvää injektointiosaamista Porin ja Tampereen seudulla sekä koko Suomessa

Adagar Oy:n erikoiosaamisalaa ovat betoni-injektoinnit, joita olemme tehneet vuodesta 2007 alkaen. Perustamishetkellä olimme Satakunnan ainoa betoni-injektointeja suorittava yritys. 

Vuodet ovat kasvattaneet betoninlujaa ammattitaitoamme, ja nykyään palvelemme kattavasti suuria yrityksiä ja julkisia organisaatioita kaikissa betonikorjaustöissä ja betoni-injektoinneissa. Käytämme laadukasta ja monipuolista kalustoa, jolla palvelemme maanlaajuisesti.

Injektointi on olennainen osa betonin korjausrakentamista, sillä ajan saatossa betoni saattaa halkeilla monesta syystä. Uudisrakennusten halkeamien aiheuttajana on yleensä liikkuminen, jota voi tapahtua jopa kolmen vuoden ajan valmistumishetkestä. Tavanomaisin syy halkeiluun on kuitenkin rakenteen liian kova rasitus, ja siksi havaittuihin vaurioihin kannattaa puuttua ajoissa, jotta rakenteiden kestämistä ja siten koko kiinteistön käyttöikää voidaan lisätä.

Adagar Oy suorittaa betoni-injektoinnit monipuolisiin kohteisiin kattavin palveluin

  • Uima-altaat
  • Muut vesieristykset
  • Siltojen injektoinnit
  • Lattioiden halkeamat
  • Betoniseinien halkeamat
  • Tiivistysinjektoinnit
  • Injektointiletkut omilla mitoilla asennettuna

Suoritamme injektointityöt aina vahvalla ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Laadukkaan työnjäljen takaavat käytössämme olevat monipuoliset menetelmät. Meillä on kokemusta myös vuotokorjauksista ja erilaisista lujitus- ja korjausinjektoinneista.

Pyydä tarjous!

Injektointityö estää rakennusten vaurioita ja pidentää käyttöikää

Injektointi on oiva väline niin betonirakenteiden kuin kallioiden vesivuotojen tukkimiseen ja rakenteiden lujittamiseen. Injektioaineena voidaan käyttää joko kemiallista tai sementtipohjaista ainetta toiveiden mukaan.

Jos vesivuotoja pääsee syntymään, voivat ne pahimmillaan aiheuttaa vakavia ja vaikeasti korjattavia vaurioita kiinteistön rakenteille. Vahingot vähentävät usein merkittävästi rakennuksen käyttöikää. 

Adagar Oy tekee myös tiivistysinjektointeja, joissa oleellisessa osassa on halkeaminen täyttäminen, joka voidaan tehdä, jos ei ensisijaisesti tavoitella rakenteiden lujittamista.

Kun betoni-injektointi tehdään ammattitaidolla ja tarpeeksi ajoissa, on rakenteita vielä mahdollista vahvistaa ja estää samalla laajat vesivahingot. Laadukkaasti tehty betoni-injektointi on palvelus yhteiskunnalle kestävän rakentamisen puolesta.

Adagar Oy toteuttaa injektointityöt aina tarkan suunnittelun perusteella kohteen tyypin huomioiden. Emme tingi tehokkuudesta emmekä turvallisuudesta, ja siksi välineemme ja työtapamme ovat aina ajan tasalla.

Injektointiletkut omilla mitoilla asennettuna –  ei kalliita jälkitöitä

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä yritysten yksilöllinen palveleminen vaatii, ja siksi tarjoamme toiveiden ja omien mittojen mukaan tehtyjä injektointiletkuja, jotka myös asennamme paikoilleen. Teemme aina huolellisen suunnittelutyön.

Laadukkaasti asennetut injektioletkut takaavat sen, että saumat ovat vedenpitäviä, minkä ansiosta voidaan varmistua myös siitä, ettei yleensä hintaviksi muodostuvia jälki-injektointeja tarvita. Injektointiletkuja voidaan asentaa työsaumoihin, liikuntasaumoihin, läpivienteihin ja letkujen paineistuksiin.

Adagar Oy palvelee yrityksiä Porissa, muualla Satakunnassa ja koko Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

RAKENNUSLIIKE VAILLA VERTAA VUODESTA 2007

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous»