Työkonevuokraus Porista Tampereelle

Työkoneet ja -laitteet vuokralle – parhaat merkit Adagarilta!

Adagar Oy työskentelee laadukkaiden, ammattilaisten arvostamien brändien kanssa. Vuokraamme laaja-alaisesti työkoneita yritysten käyttöön Porista koko Satakuntaan sekä Pirkanmaalle.

 

 

 

Muut tarjoamamme työkoneet ja niiden brändit

Alumiinitelineet
Amo

Alumiinitelineet takaavat turvallisen työskentelyn korkealla, ja keveytensä ansiosta niiden käyttäminen ja siirtely on kätevää. Adagar Oy edustaa Amon alumiinitelineitä.

Rakennuskuivaimet
Trotec, El-Björn, Remko

Rakennuskuivaimet mahdollistavat tehokkaan kosteuden poistamisen ja kuivaamisen myös uudisrakennuksissa. Adagar käyttää Trotecin ja El-Björnin rakennuskuivaimia.

Simpukkapuhaltimet
Trotec

Simpukkapuhallin on monipuolinen, myös ahtaisiin tiloihin sopiva tuuletin, joka kuivattaa ja poistaa kosteutta, ja sen jatkuva ilmanvaihto poistaa myrkyllisiä kaasuja. Edustamme Trotecin simpukkapuhaltimia.

Kurottajat
JLG, Genie ja Kramer

Kurottajien avulla kovaakin nousua vaativat remontit on mahdollista suorittaa turvallisesti myös katoilla. Adagar luottaa JLG:n, Genien ja Kramerin kurottajiin.

Kuukulkijat
Haulotte

Kuukulkijat mahdollistavat sivuttain kurkottamisen, ja ne vaativat tasaisen ja kantavan alusta. Kuukulkijamme toimittaa Haulotte.

Saksilavat eli henkilönostimet
SkyJask, Haulotte ja Genie

Saksilavat eli henkilönostimet ovat rakennustyömaiden vakiväline, joka mahdollistaa työskentelyn korkealla turvallisesti. SkyJaskin, Haulotten ja Genien laadukkaat saksilavat palvelevat asiakkaitamme varmuudella.

Rakennuslämmittimet, mm. öljy- & sähkölämmittimet, vesikiertoiset lämmittimet
Polar Therm, El-Björn ja Talhu

Erilaiset lämmittimet takaavat halutun lämpötilan työmaalla ja huolehtivat kosteuden poistumisesta ja oikeanlaisesta kuivuudesta. Käytämme Polar Thermin, El-Björnin ja Talhun lämmittimiä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Adagar Oy on sitoutunut täysivaltaiseen työkonepalveluun. Kysy rohkeasti lisää myös muista koneista. Etsimme mielellämme sinulle sopivan ratkaisun ja autamme sinua urakkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Teemme aina kilpailukykyisen tarjouksen työkoneistamme.

Ota yhteyttä »

RAKENNUSLIIKE VAILLA VERTAA VUODESTA 2007

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous»