Uudisrakentaminen – Pori & Tampere

Uudisrakentamisurakointia Satakunnassa, Pirkanmaalla ja koko Suomessa

Adagar Oy tarjoaa kaikki uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen liittyvät palvelut pitkällä kokemuksella ja huolellisella työnjäljellä. Työperiaatteitamme ovat nopeus, turvallisuus ja kustannustehokkuus, jotka palvelevat myös asiakkaidemme päämääriä. 

Kerrostalokohteet ja teollisuushallit laadusta tinkimättä

Adagar on erikoistunut uudisrakentamisessa kerrostaloihin ja teollisuushalleihin, jotka urakoimme turvallisesti alusta loppuun sovitussa aikataulussa.

  • Kerrostalokohteiden uudisrakentamisen työt elementtiasennuksista listoitukseen
  • Teollisuushallit anturasta vesikattoon

Miksi valita elementtiasennus?

Elementtiasennus on luotettava, helppo ja kustannustehokas rakennustapa. Adagarilla työskentelevät ammattilaiset ovat elementtiasennuksen osaajia, jotka vaalivat työssään tehokkuutta ja huolellisuutta.

Elementtiasennus sopii monenlaisiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin, kuten kerrostaloihin, liikekiinteistöihin ja kouluihin. Omakotitalojen rakentamisessa voi niin ikään hyödyntää elementtiasennusta. Asennettavat elementit on yleensä valmistettu betonista, puusta tai teräksestä, ja myös kevytelementtejä on mahdollista käyttää. Olemmekin palvelleet vuosien saatossa lukuisia yrityksiä, joiden kiinteistöjen elementtiasennuksista olemme vastanneet.

Tehtaalla esivalmistettujen elementtien asentaminen on nopeaa ja toimintavarmaa. Asennustavan suuri etu on se, että ammattilaisen suorittama elementtiasennus tapahtuu niin rivakasti, että rakennuksen saa suojaan säältä nopeasti, mikä ehkäisee kosteushaittoja ja muita sääyllätyksiä. Adagar Oy huolehtii siitä, että työmaaympäristö on aina turvallinen sekä työntekijälle ja asiakkaalle että kiinteistölle kaikkien vaurioiden ehkäisemiseksi.

Ota yhteyttä »

Vahvat perustat ja kestävä katto vuosien kokemuksella

Adagar Oy rakentaa teollisuushallit aina anturasta vesikattoon asti. Teemme työmme huolella viimeistellen ja laadusta tinkimättä.

Olemme erikoistuneet teollisuushallien rakentamiseen yrityksille. Aloitamme työn aina anturasta alkaen, joka rakennuksen perustan alimpana osana jakaa painon maapohjalle. Routarajan alapuolelle tuleva antura routaeristetään aina asianmukaisesti, ja sen alle huolehditaan tiivistetty hiekka- tai sorakerros.

Adagar Oy valitsee rakennusmateriaalit pitkän linjan asiantuntijuudella asiakkaan toiveita kuunnellen. Anturana voidaan käyttää muun muassa raudoittamatonta betonianturaa tai poikkittain raudoitettua teräsbetonianturaa, joka vahvistaa pohjapaineellaan sokkelin ulkopuolelle tulevan ulokkeen lujuuden. 

Anturasta on myös mahdollista tehdä rakenteeltaan palkkimainen pituussuuntaan asennettavilla kutistumisteräksillä, jolloin maapohjan pehmeät kohdat eivät tuhoa anturaa. Hyvin tehdyt ratkaisut kestävät aikaa ja rasitusta sekä lisäävät rakennuksen käyttöikää.

Viimeistelemme rakennuskohteemme, kuten teollisuushallit, laadukkaalla vesikattoasennuksella, joka rakennuksen ylimpänä kerroksena suojaa sisäosia kaikilta sääilmiöiltä, etenkin vesi- ja lumisateelta.

Adagar Oy huolehtii siitä, että vesikatto on tehty rakenteellisesti oikein ja että se kestää kuormitusta, eristää lämpöä ja jäykistää rakennusrunkoa. Myös vesikatteet hoidamme kuntoon. 

Alan ammattilaisina varmistamme, että rakennuksen massoitteluksi kutsuttu ulkomuodon kolmiulotteinen sommittelu vastaa kiinteistön käyttötarkoitusta ja että vesikaton muoto on  valittu aina niin, että sadevesi poistuu kattopinnalta sujuvasti laadukkaiden räystäiden, sadevesisyöksyjen tai kattokaivojen avulla.

Mahdollisia vesikattomalleja ovat esimerkiksi harja- ja aumakatot ja tasakatot. Valitsemme aina sinun kohteeseesi parhaiten sopivan ratkaisun. 

Avaimet käteen aikataulun mukaisesti

Tarvittaessa hoidamme työn avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa sitä, että Adagar Oy huolehtii koko prosessista aina suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen asti. Adagar on valintasi, kun haluat urakoitsijan, joka hallitsee kokonaisuuden aikataulutuksesta materiaalivalintoihin.

Keskustelemme mielellämme monipuolisista töistä, olipa mielessäsi sitten uudiskohde tai korjausta vaativa urakka. Teemme aina tarkasti eritellyn ja kattavan tarjouksen.

Voit lähestyä meitä suoraan soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeemme. 

Adagar Oy uudisrakentaa Porissa, Satakunnassa ja tarvittaessa koko Suomessa. 

Ota yhteyttä »

 

RAKENNUSLIIKE VAILLA VERTAA VUODESTA 2007

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous»