Mattotyöt Porista Pirkanmaalle

Matotukset julkisiin tiloihin ja uudisrakennuksiin Porista koko Suomeen.

Oikein valittu lattiamateriaali kestää aikaa ja rasitusta. Adagar Oy on asentanut vuosien ajan yritysten liiketiloihin, julkisiin tiloihin ja uudisrakennuksiin Porin ja Tampereen sekä tarvittaessa koko Suomen alueella laadukkaat, kestävät matotukset. 

Tarjoamamme mattotyöt:

  • Kaikki julkisten ja yleisten tilojen matotukset
  • Kerrostalojen ja koulujen mattotyöt
  • Hitsattavan lattiamaton asennus

Työskentelemme laadukkaiden brändien kanssa, kuten Tarkettin ja kotimaisen Upofloorin kanssa.

Ota yhteyttä »

Matto on varma valinta julkiseen tilaan

Matot ovat kestäviä ja vaivattomasti asennettavia lattiapäällysteitä tiloihin, joiden täytyy kestää kulutusta ja aikaa. Tästä syystä julkisten ja muiden yleisten tilojen lattiaratkaisuksi valitaan yleensä matto. Kovan rasituksensietokykynsä ansiosta matot sopivat myös kerrostalojen käyttäviin ja kouluihin, joissa liikenne sisätiloissa on suurta.

Ammattilaisen suorittama mattoasennus on vakuutus siitä, että matto on asennettu oikein ja lunastaa lupauksena pitkäikäisyydestä ja rasituksen kestämisestä. Laadukkaasti tehty mattotyö alkaa suunnittelusta ja pohjatöistä, joiden päälle toteutamme tarkat hitsaussaumat ja huolittelemme lopputuloksen viimeistä neliötä myöten sekä varmistamme, että asennus on tehty tiiviisti. 

Adagar Oy auttaa sinua myös oikeanlaisen mattovalinnan tekemisessä, sillä meillä on vuosien kokemus julkisten ja yleisten tilojen matotustöistä. Meillä on runsaasti kokemusta myös hitsattavien lattiamattojen asennuksista.

Tehdessämme työtä pidämme huolen siitä, että sekä tila että siihen liittyvät ihmiset eivät joudu tekemisiin asennukseen hajujen tai asennuksesta tulevien hiukkasten kanssa.

Adagar on suorittanut Porin ja Satakunnan alueella matotustöitä vuosien ajan, joten työllämme on tunnetusti korkea laatu ja suoritamme mattotyöt aina aikataulussa. Adagar Oy:n palvelut ovat tarvittaessa saatavilla koko Suomeen.

Mattotöissä edustamme ja käytämme Upofloorin ja Tarkettin laadukkaita materiaaleja.

Ota yhteyttä »

RAKENNUSLIIKE VAILLA VERTAA VUODESTA 2007

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous»